We spelen op Oosterlicht 2018

Op 17 en 18 maart spelen we mee met Oosterlicht.

Tijdens Oosterlicht maak je met een gids een wandeling door Nijmegen-Oost, waarbij je onderweg korte voorstellingen bezoekt. De voorstellingen zijn op bijzondere, geheime locaties en duren elk 10 minuten. Je vindt hier onder andere (improvisatie)theater, dans en zang.

Er zijn twee verschillende routes beschikbaar. Achter de Indruk speelt in de route Java.

Wanneer: 17 en 18 maart
Waar: Nijmegen-Oost
Inschrijven: vanaf 3 februari hier
Route: Java

Meer informatie op de website van Oosterlicht.

We hopen je daar te ontmoeten!

Route Java

Merano schittert  met: “Je lijkt wel een wijf”: Drie mannen zijn noodgedwongen aan elkaar overgeleverd. Ze dienen zich tot elkaar te verhouden maar weten niet zo goed hoe. Dat zorgt voor onderhuidse spanningen waardoor de druk, zoals in een snelkookpan, snel oploopt. De maskers vallen af en ze worden gedwongen naar zichzelf te kijken. Wie zijn ze eigenlijk? Waar staan ze op dit punt in hun leven? Wat heeft hun daar gebracht? En niet onbelangrijk: Hoe kom ik hier uit?”

Patrick Feijen gaat voor de monoloog op zijn geheime plek.

Vocaal kwartet F!ER zingt een mix van mooie, grappige en verrassende liederen. Wordt het Abba, Neneh Cherry, Ruth Jacott of de Nachtzusters? Laat je verrassen, want deze vier  Fiere vrouwen zorgen voor een lach en een traan.

Improvisatietheater Achter de Indruk; negen spelers, één locatie. Zonder script spelen zij, in afwisselende samenstelling de sterren van de hemel…of juist niet. Wat ze spelen is een verrassing, ook voor henzelf….

Route Bali

Annemiek dirigeert haar koor met liefde en plezier. Enkele enkele regels uit haar ” Nijmeegs Kwartiertje” geven wij vast bloot:  Het wemelt en het bloot, maar zonder jou is het saai, aan de bisonbaai.

In Nijmegen-Oost wonen en leven niet alleen mensen, maar ook dieren. Van klein tot groot, van bijna onzichtbaar tot heel erg aanwezig: de dieren zijn slim, grappig, bijzonder, brutaal of heel schuw. Hoe uiteenlopend zij ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze leven letterlijk onder, boven en naast ons: de mens. In ‘Stadsmormels’ maken we kennis met twee bijzondere dieren.

Best of Both Worlds;  Een passionele Argentijnse tango voorstelling met een Arabisch tintje.

Audiogroep “Taaie Volharding” verzorgt een geluidscollage op een historisch verantwoorde locatie.  Zitten wij weer aan de radio gekluisterd? Niet geschikt voor mensen met claustrofobie en watervrees.

 

En per route komt er nog een vijfde verrassing!

Deel:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.